Име: Лий Раян
Прякор: Бебето
Цвят на косата: Светло кафява/ Руса
Цвят на очите: синьо-зелени
Дата на раждане: 17 Юни 1983
Зодия: Близнаци
Любим изпълнител: Стиви Уондер
Любима храна: Суши
Любимо питие: Red Bull
Любим футболен отбор: Чарлтън Атлетик
Любим цвят: Син
Лий е роден на 17 юни 1983 г. в 7,20 часа и е зодия Близнаци с асцедент Рак. (В много отношения според астролозите асцедентът - знакът на зодиака, който е "изгрявал" в момента на твоето раждане - е също толкова важен, колкото собствената ти зодия.) Комбинацията прави Лий особено чувствителен и любящ и същевременно му гарантира остър ум и способност да постигне всичко, което пожелае, благодарение на своя чар. Най - големият страх на звездата е, че ще изостане. Той непрекъсното трябва да се бори със своите бурни и често противоречиви емоции. На пръв поглед изглежда, че 2005-та няма да е от най щастливите за Лий. Именно неговото заболяване на гласните струни бе посочено, като причина за отложеното турне на Блу. Лий обаче винаги се е справял лесно с проблемите. До сега той използва за целта своя пословичен чар. Още като дете синеокият красавец лесно получавал всичко, което поиска, и се измъквал леко от скандалите - родителите и учителите му просто били заслепени от миловидното му излъчване и пропускали да го накажат.Да успееш да накарш другите да правят, каквото поискаш, е полезно качество особено в новата кариера, в която Лий е решил да се впусне - тази на режисьор. Колкото до любовта, според звездния си хороскоп Лий определено няма проблеми да споделя открито и честно своите чуства. Когато е наранен обаче, предпочита да се справя с любовната си мъка сам.
Хобита
Любимото ми занимание е да играя джаги. Футболът изобщо е в кръвта на всеки англичанин, аз съм фен на Charlton Athletic, винаги когато мога, ходя на мачовете им.
Татуировки
Аз съм поклоник на небето, звездите, астрологията. Затова на гърба си имам слънце с китайски символи, луна, земята и 14 звезди. Аз съм зодия Близнаци, но знам, че асцедентът ми е Рак и това ме прави чувствителен и чаровен.
Кино
Умирам да ходя на кино, а любимият ми филм е "Боен клуб".
Купони
Обожавам забавленията и ръшкането из барове. Обичам да черпя цялото завадение, но веднъж се изложих, защото поръчах на една двойка, която току-що се беше оженила, шампанско за 600 евро и кредитната ми карта отказа да плати. Това, че съм известен, понякога ми пречи. Веднъж като излизах от тоалетната, пред мивката ме чакаха 20 фенове за автографи - едвам успях да си измия ръцете.
Идоли
Махатма Ганди и майка Тереза са най - големите примери за мен, защото са посветили живота си на благородна кауза. И аз се опитвам да помагам. Направих песента Stnad Up as People за децата в Ирак, цялата печлабва ще е за тях. Освен това вярвам, че има извънземни и няма да се учудя, ако човечеството се окаже техен експеримент. Мой кумир в музиката е Стиви Уондър. Обожавам безсмъртната богиня Мерилин Монро.
Провокации
Адски си падам да провокирам хората и като тинейджър излизах на улицата с яйце, счупено върху главата, което се стичаше по лицето ми.